3. decembra 2012

Tvoj dych je spálený, môj drahý priateľu.

Snažím sa stiahnuť zo sociálnych sietí a obmedziť aktivitu na fejsbúku. Zatiaľ sa mi viac-menej darí. Vážne. Raz budem možno úplný asociál, tak ako som si predstavovala. 

Založila som nový blog. A tralala, znovu som sa vrátila sem. Nechce sa mi už nič meniť. Nech sa konečne môj život ako-tak ustáli.

V piatok som navštívila jednu z možných budúcich škôl. Gymnázium. Fuj. Bolo plné ľudí, ktorí vyzerali rovnako. Či už to boli tí, ktorí sa tiež prišli pozrieť, alebo tí, ktorí tam už chodili. Podstatou je fakt, že to silno pôsobí ako škola pre bohaté hipsterské deti so značkovými vecami. A ja nie som ani bohaté hipsterské dieťa ani nemám výlučne značkové veci. Takže stále dúfam v inú alternatívu, ktorá bude znesiteľnejšia, ako tento malý kúsok tehál na planéte plný perfektcioznimu.

Dnes som bola na Hotelovej akadémií. A pre zmenu, bolo to tam vážne skvelé. Príjemná škola, žiadne bludisko a ani zradné šmykľavé schody ako na tom gymnáziu. Sprevádzal nás tam jeden .. eh, bývalý superstarista. Ale bol milý, výrečný a nenamyslený. Zlaté chlapča. Celkovo tam aj ľudia pôsobili viac uvoľnene, viac v pohode. Páči sa mi tam.

Sedím si vo svojej malej bubline, rozprávam sa s Johnom Lennonom. Jednou rukou ma objíma Kurt, šepká: "My girl, my girl, don't lie to me...", na druhej strane Jim Morrison píše nový text a v mysli vymýšľa, ako to bude zhudobnené znieť. Fajčíme ich obľúbené cigarety. Všetci sme spokojní a šťastní. 



Nekomerčne zbožňujem Izzyho.

V jednej slepej uličke na rohu je milý podnik. Čokoládovňa. Vytapetované steny, niekoľko stolov, čokoládové figúrky všade na poličkách kam sa len pozriete a najlepšia horúca čokoláda akú ste v živote ochutnali. Po prvom hlte sa vám chce vrieskať nad tým, ako je dokonalá. Potom si ju už len treba zobrať so sebou v plastovom tégliku a vychutnať na streche nákupného centra s najlepšou priateľkou. Tralala. 

Zistila som, že som úchylná na chlpaté zajačie rite (akože odkaz) a opice v umývadlách (ďalší akože odkaz). Tralala po druhé.


O takéto ňuňu som sa potkýňala včera pri dažďovej prechádzke. 
Áno, mám strašne sexy nohy. 

P.S.: Chytá ma blogovacia slina. Možno sa už konečne polepším a ozvem častejšie.
P.P.S.: Mám nové trsátka! ^^

7 komentárov:

  1. Oh, Izzy, má láska, dokáže rozjasnit moje dny. Po otevření oněch jakože odkazů jsem zjistila, že má konkurenty. Bože, ta opice je tak sladká, chci takovou do vany ^^

    Gymnázia jsou většinou takový divný bludiště smrti, to, do kterýho chodím já je vlastně ještě dobrý, to druhý v Ústí je mnohem horší. Tam se bojím.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súdružka konečne dorazila na blog :D,,,v takej bubline asi žijeme všetci a stále (únik z reality) ,dúfam že bude viac príspevkov

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vyber školu čo sa ti pozdáva pocitovo :) ver mi

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Děkuju za návštěvu a pochvalu.. :-)
    Hipsteři by měli žít v oddělenejch (a odlehlejch) částech státu. Žili by tam ve zhoršenejch podmínkách.
    Izzy je úžasnej, kdybych měl elixír mládí, určitě bych mu dal lok (nebo dva). Jeho hudba je ta správná kombinace rocku a bluesu..
    Snad si vybereš co nejlepší školu.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak snad nakonec nebudeš muset na ten gympl. A kdyby jo, tak to třeba nebude tak hrozný! :)

    Taky máme teď ve městě otevřenou takovou čokoládovnu. Nom, ještě jsem tam nebyla, teď před Vánocema, vím, že bych tam utratila kapesný :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to je fajn, že zas 'chytáš slinu', tvoje články mi chyběly! ^^

    Jinak to sice už zmínili všichni výše ale taky doufám, že se dostaneš na tu hotelovku. Studovat něco, co tě nebaví nemá smysl, akorát ti to otráví život.

    OdpovedaťOdstrániť