10. decembra 2012

Superžena Lana Del Rey :3

Ehm .. tak na začiatok. Akosi mi nevychádza písať častejšie, však? :-D So, that's me. Nespoľahlivá a momentálne aj s mysľou niekde inde.

Čo dodať k týmto dňom? Vyžieram sladkosti z Mikuláša, založila som si klasický zošitový denník, trochu flákam školu a pozorujem to biele svinstvo ktoré sneží. Zbohom moje sladké kanadové topánky. Vitajte čižmy. 

O tom som ale nechcela. 

V poslednej dobe (nejakých pár mesiacov) som si obľúbila Lanu Del Rey. Možno trochu mimo z môjho pôvodného vkusu, ale takýto depresívny štýl s nádychom retra mám rada. Nehovoriac o tom, že je to neskutočne krásna ženská. Kvôli nej by som sa stala lesbou :DDDD ... Predstavím vám niekoľko mojich obľúbených piesní.


Mojou momentálne najobľúbenejšou je jej Ride. Ak si chcete pozrieť celý klip (myslím že sa oplatí, je to niečo ako film a je to nádherné) tak môžete tu. Ja prikladám len čisto pieseň. Ten text je neskutočne vydarený. I've got a war in my mind. ^^



Ďalej Born to die. Jedna z najznámejších, ak aj nie najznámejšia. Ale má to čosi do seba. Ten text hlavne. Pripomína niektoré momenty života.


Kill kill. :3 Obrovský retro nádych. Don't trust anyone.


Ďalšia z najznámejších. Video games. Dobre sa hrá na gitare. :3


Jedna z mojich úúúúplne najobľúbenejších. Million Dollar Man. Pripomína mi istého človeka. A podľa mňa by sa skvelo hodila do nejakej bondovky.


Okej, koniec spamom :3 Ozvem sa zase niekedy. Peace & love my dear friends.

3 komentáre:

  1. Konečně to někdo napsal - Lana je strašně nádherná ženská a kvůli ní bych byla lesba, cha, máš pravdu :DD
    A jo, sice to není styl, kterej normálně poslouchám, ale ona má něco do sebe. Prostě, konečně někdo originální. A ten její hlas dokonale uklidňuje.

    Zavidím ti ty kanady, uch, další na seznam věcí, co ti závidím, hehe.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Súdružka tak ty flákaš školu no toto :)
    Ja boty nosim celu zimu a to biele svinstvo je veľmi krásne ,,,,,sladkosti od Mikuláša nemám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. som na tom podobne, flákať školu to je moje :D Lana je strašne krásna a má úžasný hlas, jej pesničky sú dokonalé! najradšej mám blue jeans a ride :)

    OdpovedaťOdstrániť